Heraanleg van de A7

Heraanleg van de snelweg A7 tussen Saint-Denis en Jemappes

Onze teams begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie van de snelweg A7 door de aanleg van parkeerhavens en doorgangen voor de politie.
Aan het einde van de winter zijn de werkzaamheden wel degelijk van start gegaan. Ze omvatten de volledige heraanleg van de draagstructuur en van de verhardingen van de snelweg over meer dan 5 km, met inbegrip van de renovatie van de talrijke kunstwerken over de hele strook.
Om dit te bereiken, gezien de omvang en de beperkte opgelegde uitvoeringstermijn, heeft Colas Belgium opnieuw kunnen rekenen op de expertise en de inzet van haar personeelsleden, die uit verschillende agentschappen en sectoren kwamen. De werkzaamheden omvatten de plaatsing van buizen met een grote diameter in de midden- en zijberm, funderingen in schraal beton, bitumineuze verhardingen en een verharding in ononderbroken gewapend beton. Dit laatste werd in onze betoncentrale vervaardigd, die speciaal voor dit project op een terrein in Jemappes werd geïnstalleerd.
Wij feliciteren opnieuw al onze collega’s die ijverig aan dit prachtige project werken, een visitekaartje voor onze knowhow in België!